Asuntohotelli Aallon Maja (Kotka), Hotel Petkele (Hamina)

Asuntoja vuokrataan

Kotisivu / Home | Asuntohotelli/Hostel Aallon Maja | Palvelut / Our Services | Sijainti / Our Location | Hinnasto / Prices | Tilaukset / Order now! | Vuokra-asuntoja | Taidenäyttely / Art Exhibition | Taidemyynti / Art Shop | Taidelainaamo | Taulutarjouksia / Art Works on Sale | Palaute ja linkit / Contact Us, Links

Meillä on satunnaisesti tarjolla kalustettuja vuokra-asuntoja Kotkan Hovinsaarella vuonna 1940 valmistuneessa hirsitalossa vain parin kilometrin päässä Kotkansaarelta. Kannattaa kysäistä.
 
Katso alta lyhyt video talosta. Koko kiinteistö on nyt myynnissä omistajan eläköitymisen ja ulkomaille muuton vuoksi. Kysy lisätietoja: Ari Nuutinen, KotiSatama LKV, puh. +358 44 0 747 100. Katso myynti-ilmoitus.

Tarvitsetteko vuokra-asuntoa? Ilkka Porkka omistaa 10 asunnon pienkerrostalon Kotkan Hovinsaarella. Talosta vapautuu aika-ajoin yksiöitä ja kaksioita, joiden pinta-alat vaihtelevat väillä 26 - 59 m2.

Rakennuksen katto on maalattu vuonna 2010, julkisivu remontoitu kesällä 2011 ja nyt remontoidaan ja kalustetaan asuntoja.
 
Huom!
Ajantasaiset tiedot ja kuvat vuokrattavista asunnoista löytyvät www.tori.fi:n sivulta.

Vuokrattavat asuntomme sijaisevat osoitteessa Nuutinkatu 3 Kotkan Hovinsaarella.
 
Juuri nyt on vapautumassa n. 58-neliöinen läpitalon kaksio talon alakerrassa. Samoin n. 59-neliöinen kaksio talon yläkerrassa. Tarjolla on myös 26-neliöinen yksiö talon alakerrassa. Asunnot ovat tyhjiä tai osittain kalustettuja. Ne voidaan vuokrata myös täysin kalustettuina.
 
Mahdollisuus siis myös toistaiseksi voimassa olevaan vuokrasopimukseen ja omien kalusteiden käyttöön.
 
Tiedustelut: Ilkka Porkka, puh. 050-591 2601, ilkka.porkka@aallonmaja.com.

Nuutti3Etupiha.jpg
Nuutti3Takapiha.jpg

Tiedustelut: Ilkka Porkka, puh. 050-591 2601 ja ilkka.porkka@porcat.com.

Varaa huone Aallon Majasta! / Make your reservation for Aallon Maja!

Tee varaus Booking.comin kautta!
Make our reservation with Booking.com!

 

Tee varaus Booking.comin kautta!
Make our reservation with Booking.com!

Katuosoite: Valliniemenkatu 2, 48900 KOTKA (Sunila)
Puh. 050-591 2601
varaukset@aallonmaja.com
www.aallonmaja.comwww.petkele.netwww.porcat.comwww.artmerila.com, www.galleriamerila.net, www.taidemyyntinayttely.net, www.raijamerila.net, www.olaviheino.netwww.taidetta.biz, www.russianfineart.biz, www.artfromrussia.biz, www.russianartcenter.net www.wanhavastila.com, www.taidetta.comwww.arcticpro.bizwww.casualfashioncenter.com
Café Aino: kahvila ja näyttely avoinna sopimuksen mukaan, puh. 050 591 2601.
Our adress is: Valliniemenkatu 2, FI-48900 KOTKA (Sunila), FINLAND
Tel: +358-50-591 2601
varaukset@aallonmaja.com
www.aallonmaja.comwww.petkele.net, m.petkele.net, www.porcat.com, www.artmerila.com, www.galleriamerila.net, www.taidetta.biz, www.taidemyyntinayttely.net, www.raijamerila.net, www.olaviheino.net, www.russianartcenter.net, www.artfromrussia.biz, www.russianfineart.biz, www.wanhavastila.com, www.taidetta.com, www.arcticpro.biz,   www.casualfashioncenter.com